FAQ

Meest gestelde vragen

Ja zeker, de les mag je op een ander lesmoment inhalen. Overleg dit wel altijd even met mij.

Ja, je kan zeker bootcampen als je zwanger bent. Het is juist heel belangrijk om fit te blijven, zo hersteld je lichaam ook sneller na de bevalling! Bootcampen mag en kan zelfs tot aan de bevalling. Op een gegeven moment wordt er alleen geadviseerd om geen rechte buikspieren meer te trainen (Krijg je een vervangende oefening). En daarnaast is het vaak niet meer fijn om te rennen. (Jeej! Stevig door wandelen) Een beetje afhankelijk van het verloop van de zwangerschap kan je tot aan de bevalling gewoon lekker mee sporten. 

Dan zal ik voor jou een aantal aanpassingen maken, denk aan een extra oefening of een aangepaste oefening. Wij streven erna om iedereen individueel naar eigen niveau uit te dagen.

Ja, de lessen gaan ten alle tijden door. Behalve als het onweert. Dan worden de lessen afgelast. Mocht het te gevaarlijk worden denk dan aan gladheid of storm dan lassen wij de lessen ook af.

Weer afhankelijk. Sportschoenen en kleren waarin je kan sporten. Let goed op het weer, neem voor de zekerheid een vest/jas/extra truitje mee. 

Naast een goed humeur adviseren wij je een flesje water mee te nemen en eventueel een handdoek.