FAQ

Meest gestelde vragen

Ja zeker, de les mag je op een ander lesmoment inhalen.

Je sport credit blijft twee weken na uitgifte bruikbaar. Daarna vervalt hij. In de twee weken na een gemiste les week kun je dus de les inhalen.

Heb je je te laat afgemeld voor een les? (minder dan 2 uur van te voren) Dan vervalt je sportcredit. Je kan dan altijd even een berichtje sturen en dan kijken we samen of we dit kunnen oplossen!

Als er een les ontbreekt wat normaal wel in het rooster staat betekent het dat deze les helaas niet doorgaat.

Dit kan verschillende redenen hebben, namelijk:
– Feestdagen
– Vakantie van een trainer en helaas geen vervaging
– Ziekte van een trainer en helaas geen vervaging
– Te weinig aanmeldingen (twee/drie uur van te voren)

Wij doen altijd ons uiterste best om training door te laten gaan, maar helaas lukt dat soms niet. Wij hopen hier op jouw begrip.

Ja, je kan zeker bootcampen als je zwanger bent. Het is juist heel belangrijk om fit te blijven, zo hersteld je lichaam ook sneller na de bevalling! Bootcampen mag en kan zelfs tot aan de bevalling. Er wordt alleen wel geadviseerd om geen rechte buikspieren meer te trainen na 17 weken (Daarvoor krijg je dan een vervangende oefening, bijvoorbeeld je schuine buikspieren). Daarnaast kan het zijn dat het niet meer zo fijn is om te rennen. (Jeej! Stevig door wandelen) Een beetje afhankelijk van het verloop van de zwangerschap kan je tot aan de bevalling gewoon lekker mee sporten. 

Meld je gewoon lekker aan voor de les. Voor iedere klacht/blessure zijn er aangepaste oefeningen of andere lichaamsdelen die je wel kunt trainen. Bewegen is het beste medicijn. Natuurlijk op geleide van pijn en individuele aanpassingen. 

Dan maken onze trainers een individuele aanpassing voor jou.  Denk aan een extra oefening of een aangepaste oefening. Minder of meer herhalingen. Wij streven erna om iedereen individueel naar eigen niveau uit te dagen.

Soms worden de lessen zo gegeven dat er de hele les gebruik wordt gemaakt van matjes.  Mocht je er eentje thuis hebben neem hem dan mee. 

Kom je voor een proefles? Dan heb ik er z.g.a. een te leen.

Ben je al langer lid maar heb je nog geen matje?
 Schaf er eentje aan in de winkel zodat je geen 100 sit ups in het gras of op de stenen hoeft te doen (-;

Naast een goed humeur adviseren wij je een flesje water mee te nemen en eventueel een handdoek. En heb je een matje thuis? Neem deze ook mee!

Ja, de lessen gaan altijd door. Mocht het onweren, dan worden de lessen gecanceld.  En mocht het te gevaarlijk worden denk dan aan extreme gladheid of storm dan vervallen de lessen ook.

Weer afhankelijk. Sportschoenen zijn handig en kleren waarin je kan sporten. Let goed op het weer, is het koud? Dan adviseren wij meerdere laagjes. Zo kun je iets uitdoen als je het warm krijgt!