hoograven_perrysport_gezondheid_spieren_fitness_sportschool_tolsteeg_tolsteegplantsoen_beckysbootcamp_becky_030_utrecht_hoograven_bewegen_trainen_lunetten_fitness_burnout_depressie_bootcamp_HIIT_wilhelminapark_hamersplantsoen_afvallen_dik_conditie_rennen_hardlopen_kracht_training_personal_pt_doel_werken_proefles_gratis_sporten_laagdrempelig_persoonlijk_gezellig_goedkoop_rugpijn_rugklachten_zwangerschap_baby_buik_

Sporten in de buitenlucht

Jeej! Het wordt weer vroeger donker, kouder en nat! Al last van de seizoenswissel? Of de zogenaamde winterdip of depressie?

Als jij in deze periode ook last hebt van (extra) angst, vermoeidheid en/of somberheid kan het zo zijn dat je last hebt van de jaarlijkse winterdip, die vaak al in september aan je deur klopt. Nu boffen we wel met het goede weer wat we gehad hebben in oktober maar de wisselingen van het weer zorgen voor een verminderde weerbaarheid en toch ook echt wel een beginnende winterdip. 

Deze ‘disorder’ (Seasonal Affective Disorder), want in Amerika is er al snel iets met je aan de hand, is volgens doktoren toch enigszins tegen te gaan.

Doktoren in Amerika geven namelijk te kennen dat juist in deze periode tijd doorbrengen in de buitenlucht een ‘helend’ effect kan hebben, of op zijn minst de kracht van de angsten of de somberheid verminderd.

En ja, als sporten dan ook nog goed voor je is (ja, echt waar) dan kun je deze donkere dagen bij BB dubbele winst boeken: Sporten én buiten zijn, zonder extra kosten 😉

Liefs,
Becky