Functional Small Group Training

Binnen sporten? En werken aan spierkracht en/of techniek? Dan is deze les iets voor jou! Tijdens de Small Group sporten we met maximaal 12 personen en is de les ingericht op krachtoefeningen en spieropbouw (sterker maken van jouw spieren). Kracht training is daarnaast goed voor je hormonen en vet verbranding. 

* De lessen zijn naar eigen kunnen in te delen, je kunt het zo licht of zwaar maken als je wil. Wij letten er wel op dat je genoeg uitgedaagd wordt. 

*Lessen variëren tussen de 30-45 minuten, Moet je eerder weg? Dat is mogelijk.

Locatie:
Eendrachtlaan 122
3526 LB Utrecht
Google maps link

Investeer in jezelf, in jouw gezondheid. Wordt fitter en sterker in onze bootcamp lessen. Aanmelden kan via proefles! Of wil jij eerst wat meer ervaringen lezen over onze bootcamp? Klik dan hier!

“Ik ben eindelijk van mijn rugklachten af”

''Na drie kinderen vond ik dat het tijd werd meer aan mezelf te werken. Ik wilde wat zwangerschapskilo's kwijt en voornamelijk af van mijn lage rugklachten. Sinds ik ben gestart bij Becky's Bootcamp merkte ik in een paar weken al zoveel verschil. Ik sport nu een half jaar 2 x per week onder goede begeleiding en in leuke actieve groepen. Mijn rugklachten zijn z.g.a weg, ik heb meer energie en de weegschaal is er ook blij mee. Dit is het beste wat ik mijzelf cadeau heb kunnen doen.''
Selma
5/5