Power Circuit Training

Power circuit training, een actieve training van 45 minuten gefocust op het trainen van het gehele lichaam

Circuit training met gewichten of lichaamsgewicht, iedere keer een uitdaging! Tijdens deze les sta je niet stil, je bent continu bezig om het beste uit jezelf te halen. Dit gebeurd onder professionele begeleiding van een van onze trainers.

” powercircuittraining in o.a. Hoograven, Tolsteeg, Rivierenwijk, Veemarkt, Wilhelminapark en Witte Vrouwen. ”

Investeer in jezelf, in jouw gezondheid. Wordt fitter en sterker met behulp onze sport lessen. Aanmelden kan via een proefles! Of wil jij eerst wat meer ervaringen lezen over onze bootcamp? Klik dan hier! Ook via de google recensies kun je hier meer over lezen.

fitmedance_dansen_bootcamp_utrecht_hoograven_dasnles_afvallen_pilates_yoga_sportschool_fitness_groepsles

“Ik ben zwanger en krijg aangepaste oefeningen van Becky”

''Ik ben 7 maanden zwanger en kan niet alle oefeningen meer uitvoeren. Becky geeft mij dan aangepaste oefeningen, op deze manier kan ik toch nog veilig deelnemen aan de groepslessen en dat vind ik heel fijn. Zo hoop ik ook sneller te herstellen na mijn bevalling.''
Lisa
5/5

“Op je houding wordt altijd erg goed gelet''

“Met mijn blessures kan ik de les goed volgen, kan ik iets niet? Dan krijg ik andere oefeningen''