Power Mix Workout

Fullbody Workout

De Power Mix Workout is een combinatie les waarin het gehele lichaam (fullbody workout) aan bod komt. De les word gegeven op muziek.

De focus ligt voornamelijk op het trainen van de
– Billen en Benen
– Buikspieren
– XCO les elementen voor het trainen van de  armspieren
– Verbeteren van je uithoudingsvermogen (conditie)
– Core Stability en Pilates oefeningen
– 1 x Zumba dansje

Investeer in jezelf, in jouw gezondheid. Wordt fitter en sterker in onze bootcamp lessen. Aanmelden kan via proefles! Of wil jij eerst wat meer ervaringen lezen over onze bootcamp? Klik dan hier!

fitmedance_dansen_bootcamp_utrecht_hoograven_dasnles_afvallen_pilates_yoga_sportschool_fitness_groepsles
hoograven_spieren_fitness_sportschool_tolsteeg_tolsteegplantsoen_beckysbootcamp_becky_030_utrecht_hoograven_bewegen_trainen_lunetten_fitness_burnout_depressie_bootcamp_HIIT_wilhelminapark_hamersplantsoen_afvallen_dik_conditie_rennen_hardlopen_kracht_training_personal_pt_doel_werken_proefles_gratis_sporten_laagdrempelig_persoonlijk_gezellig_goedkoop_rugpijn_rugklachten_zwangerschap_baby_buik_

“Ik ben eindelijk van mijn rugklachten af”

''Na drie kinderen vond ik dat het tijd werd meer aan mezelf te werken. Ik wilde wat zwangerschapskilo's kwijt en voornamelijk af van mijn lage rugklachten. Sinds ik ben gestart bij Becky's Bootcamp merkte ik in een paar weken al zoveel verschil. Ik sport nu een half jaar 2 x per week onder goede begeleiding en in leuke actieve groepen. Mijn rugklachten zijn z.g.a weg, ik heb meer energie en de weegschaal is er ook blij mee. Dit is het beste wat ik mijzelf cadeau heb kunnen doen.''
Selma
5/5