Upperbody and Core Training

Wil jij je bovenlijf trainen? Meer aandacht voor je rugspieren, armspieren en/of borstspieren? Meld je dan aan voor onze Upperbody and Core Training. Precies wat jij nodig hebt voor een sterker bovenlijf!

Zie het rooster voor onze lessen.

Investeer in jezelf, in jouw gezondheid. Wordt fitter en sterker in onze bootcamp lessen. Aanmelden kan via proefles! Of wil jij eerst wat meer ervaringen lezen over onze bootcamp? Klik dan hier!

“Ik ben eindelijk van mijn rugklachten af”

''Na drie kinderen vond ik dat het tijd werd meer aan mezelf te werken. Ik wilde wat zwangerschapskilo's kwijt en voornamelijk af van mijn lage rugklachten. Sinds ik ben gestart bij Becky's Bootcamp merkte ik in een paar weken al zoveel verschil. Ik sport nu een half jaar 2 x per week onder goede begeleiding en in leuke actieve groepen. Mijn rugklachten zijn z.g.a weg, ik heb meer energie en de weegschaal is er ook blij mee. Dit is het beste wat ik mijzelf cadeau heb kunnen doen.''
Selma
5/5