Yoga

1 x per week Combinatie van Power Yoga en Hatha Yoga

1 x per week Ashtanga Yoga

Combinatie Yoga (Power Yoga & Hatha Yoga)
Yoga wordt bij ons gegeven als een combinatie les van power yoga en hatha yoga. Heerlijk om te ontspannen en tegelijkertijd te werken aan een verbeterde houding, spieruithoudingsvermogen en het versterken van je core.

Ashtanga Yoga
Ashtanga Yoga is een dynamische yogavorm waar focus, ademhaling, kracht en flexibiliteit centraal staat. Het einde van elke oefening vormt het begin van de volgende.

Waar is yoga nog meer goed voor:
– Je hormoon balans en het verlichten van stress
– Verlichten van rugpijn (rugklachten)
– Verbeteren van je houding 
– Sterker maken van je buikspieren en core
– Verbeteren van je lenigheid 
– Herstel bij blessures

Investeer in jezelf, in jouw gezondheid. Wordt fitter en sterker in onze bootcamp lessen. Aanmelden kan via proefles! Of wil jij eerst wat meer ervaringen lezen over onze bootcamp? Klik dan hier!

“Ik ben eindelijk van mijn rugklachten af”

''Na drie kinderen vond ik dat het tijd werd meer aan mezelf te werken. Ik wilde wat zwangerschapskilo's kwijt en voornamelijk af van mijn lage rugklachten. Sinds ik ben gestart bij Becky's Bootcamp merkte ik in een paar weken al zoveel verschil. Ik sport nu een half jaar 2 x per week onder goede begeleiding en in leuke actieve groepen. Mijn rugklachten zijn z.g.a weg, ik heb meer energie en de weegschaal is er ook blij mee. Dit is het beste wat ik mijzelf cadeau heb kunnen doen.''
Selma
5/5